Mijn diensten

Workshop

Ben je geïnteresseerd in acteren? De acteerlessen zijn erop gericht om vrijheid te ervaren in je spel en uiteindelijk in je dagelijkse leven. Op deze manier leer je om vanuit jezelf te acteren en zelfvertrouwen op te bouwen. De voordelen die de lessen bieden zijn onder andere vitaliteit, plezier, vrijheid en verbinding. Wij bieden lessen en workshops aan voor kinderen vanaf 10 jaar, er is geen maximale leeftijd. 

Coaching

De individuele lessen en coaching zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Door scenes te spelen en te kijken waar jij tegenaan loopt bij het expressie geven van jezelf kan je groeien naar meer vrijheid in je spel en in je eigen leven. Samen werken we aan: tekstanalyse; tekst met handelingen; scenes spelen; in het moment spelen (actors faith); de tekst tot leven brengen; stemgebruik; spelen met emoties en authentiek vanuit jezelf spelen.

Zelf-tape

Het maken van een zelf-tape is misschien wel het lastigste wat er is. Ontspannen zijn, opgewekt en aanwezig terwijl je jezelf voorstelt voor de camera. Het is daarom fijn om goede tips en wat hulp te krijgen tijdens het maken van een zelf-tape. RHV Academy helpt je stap voor stap naar jouw professionele zelf-tape.

Jouw Scène

Nieuwe opdrachten binnenslepen doe je met goede foto’s, showreel en je glimlach natuurlijk. RHV Academy biedt de mogelijkheid je eigen scène te spelen die zal worden opgenomen. Je leert acteren en werkt tegelijkertijd toe naar je eigen scène.

Update foto's

Als acteur of actrice wil je graag foto’s die up-to-date zijn. Bij RHV Academy kan je professionele foto’s laten maken om jezelf te promoten via je eigen social media en bij diverse castingbureaus.

Vragen?

Schroom niet om contact met mij op te nemen.

×