Over mij

Jouw acteercoach

Rob Herke Visser

Met veel plezier geef ik acteerlessen via RHV Academy aan kinderen en volwassenen. Mijn passies zijn acteren, fotograferen, persoonlijke ontwikkeling, surfen, zeilen en wandelen. Vanaf 2018 heb ik verschillende acteeropleidingen gevolgd, waaronder ‘Acteren voor de Camera’ op De Trap in Amsterdam, gevolgd door een Master in 2019. Ik heb meerdere workshops gevolgd van Larry Moss, die mijn vuur voor acteren nog meer heeft aangewakkerd. Al deze ervaring probeer ik weer door te geven tijdens de acteerlessen en coaching.

Mijn diensten

Bekijk hieronder mijn diensten

Acteerlessen

RHV Academy biedt acteerlessen die gericht zijn op een kennismaking met de wereld van film en acteren. Leer op een speelse manier acteren voor de camera. De lessen en workshops van RHV Academy worden aangeboden in heel Nederland.

Acteer coaching

Bij RHV Academy krijg je handvatten om uiteindelijk te genieten van je performance. Het gaat daarbij om tekstbegrip, de toepassing van je stem en het inzetten van je lichaam. De individuele lessen zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zelf-tape maken

Wil je graag wat hulp bij het maken van een Zelf-Tape? RHV Academy helpt je bij elke stap voor het maken van een professionele zelf-tape.

Jouw eigen scene

Je eigen professionele showreel begint met jouw eigen scene. RHV Academy biedt de mogelijkheid je eigen scene te spelen die zal worden opgenomen.

Vragen ?

Schroom niet om contact met mij op te nemen.

×